Denk je dat je alles gehad hebt…

Op 24 juni 2023 brengt Theaterkoor Houten om 15:00 uur en om 20:00 uur weer een geheel nieuwe muziektheatervoorstelling ‘Denk je dat je alles gehad hebt…’ op de planken in Aan de Slinger in Houten.

Loes en Emelie runnen een “health and care centre”. Loes heeft haar centrum opgericht in de tijd van de particuliere zorgverzekering en ziekenfonds. Met de privatisering van de zorg kwamen de problemen; allerlei behandelingen werden niet meer vergoed, er moest bezuinigd worden, en moesten meer welgestelde patiënten binnen worden gehaald die zelf hun behandeling konden betalen. Onder financiële druk besluiten de dames de deuren te openen voor meerdere doelgroepen, en verliezen daarbij volledig het overzicht. Uiteindelijk is het aan de patiënten om hun centrum te redden, maar is het dan niet al te laat?

In deze tragikomedie worden de misstanden in, en bezuinigingen op de zorg in Nederland op een luchtige manier op de hak genomen. In stijl van Theaterkoor Houten blijft dit een familievoorstelling met veel vrolijkheid en aanstekelijk enthousiasme, waardoor bijna iedereen de laatste nummers vanzelf mee gaat zingen.

Denk Je Dat Je Alles Gehad Hebt is een nieuw stuk geschreven door theatermaakster Dookje Engelhard, die o.a. verantwoordelijk is voor de stukken van de Meiden van LOS, Kindercabaret KLETS, en verschillende amateur en semi-professionele producties. Ze is in haar twaalf jaren als theatermaakster gewend moeilijke onderwerpen met een lach over het voetlicht te brengen. Theaterkoor Houten deinst ook niet weg voor beladen onderwerpen, dus ook deze voorstelling zal daar weer bol van staan. 

De kaartverkoop voor deze voorstelling loopt via de website van Theater aan de Slinger.

https://www.aandeslinger.nl/programma/denk-je-dat-je-alles-gehad-hebt-1500-uur

https://www.aandeslinger.nl/programma/denk-je-dat-je-alles-gehad-hebt-2000-uur

Post navigation