Nieuwe voorstelling met het thema “Tijd”.

Op 5 juni 2022 zal Theaterkoor Houten in Theater aan de Slinger een muziektheater voorstelling brengen met het thema “Tijd”.

“Jullie hebben een horloge, wij hebben de tijd” Afrikaans gezegde. 
Wat is TIJD? En welke rol speelt TIJD in ons leven? Hoe beleven we de TIJD? Hoe besteden we de TIJD?

Allemaal veel te wijze vragen waar Theaterkoor Houten antwoord op wil zoeken in haar nieuwe muziektheatervoorstelling TIJD. In dit muzikale en visuele spektakel brengt het koor TIJDloze muziek ten gehore, variërend van de jaren ’70 tot nu. Geholpen door de wijze denkers uit het verleden en het heden; Albert Einstein, de Dalai Lama, en natuurlijk Johan Cruijff, neemt Theaterkoor Houten jullie mee op een theatrale TIJDreis die je niet snel vergeten zal.
De duurste besteding is het verlies van TIJD, dus het koor zorgt ervoor dat u zeker waar voor uw TIJD krijgt. In TIJD is niets wat het lijkt, en bij TIJD en wijle is het alles wat het lijkt, maar ook dan word je weer op het verkeerde been gezet. En zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens, dus is het koor als vanouds weer te vinden in Theater aan de Slinger in Houten. De voorstelling is geschikt voor alle leefTIJDen. 

Muzikale leiding: Jenny van Huissteden 

Regie: Dookje Engelhard 

Combo o.l.v. Arthur Postma

Kaarten voor deze familievoorstelling zijn te koop bij Theater aan de Slinger

https://www.aandeslinger.nl/programma?start=20220605+20220605


Post navigation